Welke voorbereidingen doe je vooraf en welke à la minute? Hoe zet je een heel menu op tafel zonder dagen in de keuken door te brengen? Tijdens de kookworkshop 4-gangen diner ga je aan de slag met deze en andere handigheidjes. Stel je eigen menu samen uit onderstaande gerechten.
Voorgerechten Gemarineerde asperges met hammouse en aardappelsalade Taartje van rauwe en gemarineerde zalm Warm geitenkaasje in filodeeg Carpaccio
Tussengerechten Sint Jacobsschelpen met bloemkoolpuree en saus van kappertjes en rozijnen Gebraden kwartel met gecaramelliseerde appel en rode port Puree van tuinbonen met garnalen en geconfijte citroen Gepcoheerde kabeljauw met tomatenkorst
Hoofdgerechten Entrecôte met mosterdkorst en rodewijnjus Gepocheerde zalm met hollandaisesaus en risotto Parelhoen gevuld met een mengsel van champignons en ui en portjus Eendenborst met sinaasappelsaus
Desserts Chocolademousse, met warm chocoladepuddinkje en bloedsinaasappel Panna cotta Gepocheerde peer met sabayon Crème brulée
Inclusief eigengemaakt brood en een koekje bij de koffie. Tussengerechten als hoofdgerechten, husselen kan!